Vistas Rui Silvestre

Pop-up eventyret fortsætter til jul med gastronomi fra den øverste hylde, når Rui Silvestre fra Portugal gæster Det japanske Tårn.

Den unge portugisiske kokkekomet Rui Silvestre er dette års gastronomiske julegave.

Med sig i Det japanske Tårn har han holdet fra den 1-stjernede Michelin-restaurant Vistas Rui Silvestre og et strejf af portugisisk jul. Rui Silvestre er kendt langt ud over Portugals grænser for sit innovative køkken, der bygger på en dyb respekt for de lokale portugisiske råvarer og deres rene smage.

Der er kort sagt garanti for et anderledes, fantasifuldt og velsmagende julemåltid på gastronomisk topniveau.

book bord menu   vinmENU

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Gourmet
  • Handicapvenligt
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat, med mindre andet er angivet.

Nytårsmenu på Vistas Rui Silvestre:

Østers med citronkaviar og bloody mary sauce
Tuntatar, kaviar og blomkål
Sanktpetersfisk-sashimi med sort stenkrabbe og kaffirlime
Hummer med æggeblomme og bisque-cappuccino
Blårøde rejer fra Algarve og tangcreme
Røget ål med kaviar og syltet citron
Japansk risotto med 36-måneders parmesan og trøfler
Pighvar, Gold Imperial kaviar og gurkemeje beurre blanc
Chokolade, saltkaramel og kaffe

Pris pr. person: 3500 kr. inklusiv tilpasset vinmenu og entré til Tivoli (ekskl. billetgebyr).

book bord

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet