ROKS Pop-up

Pop-up eventyret fortsætter til halloween med gastronomi fra allerøverste hylde når ROKS fra Færøerne åbner i Det japanske Tårn.

Vi fortsætter pop-up eventyret i Det japanske Tårn med gastronomi fra allerøverste hylde, når køkkenchef Poul Andrias Ziskas fra den færøske michelin-restaurant KOKS og chefkok Mantas Vaidelis fra søsterrestauranten ROKS rykker ind med en helt særlig madoplevelse.

Færøerne er kendt for deres overflod af friske fisk og skaldyr som kammuslinger, hestemuslinger, molboøsters, krabber, søpindsvin og jomfruhummere, som hives direkte op af det kolde klare vand.

Denne overflod kan du nyde godt af, når ROKS serverer pivfriske fisk og skaldyr fløjet direkte ind fra Færøerne.

Vi anbefaler, at du skynder dig at booke bord, hvis du vil nå at opleve Restaurant ROKS i Det japanske Tårn fra 13. oktober - 5. november.

book bord

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Gourmet
  • Handicapvenligt
Loading icon
Tap for at aktivere kortet