Woodhouse

Slå et smut forbi burgerrestauranten kombineret med café.

Woodhouse er en lounge og burger restaurant med terrasse ud til plænen. Med rod i det amerikanske køkken griller vi på terrassen, flipper velfærds burgerbøffer i køkkenet, dækker op til brunch og laver tilpas fedtet mad til glade konfirmander, fødselarer, spændte brudepar og andet godtfolk. Woodhouse rummer alle arrangementer lige fra barnedåben, blå mandag til polterabend.

Woodhouse byder dig velkommen med åben café, som tilbyder kaffe, kage, milkshakes m.m.

På første sal serverer vi hjemmelavede burgere hele dagen. Vores burgere er lavet af Nordjysk Naturkød. Nordjysk Naturkød kommer fra kvæg, som går ude minimum 120 dage om året og græsser på den fredede jyske hede. På den måde bevares hedens særpræg og kødet får en fantastisk smag. Kød fra Nordjysk Naturkød er godkendt af Dyrenes Beskyttelse. 

Særlige bemærkninger: Vi tilbyder glutenfri brød og veganske burgere.

Ønsker du at reservere et bord til færre end 10 gæster, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10-22 på telefonnummer 22 72 57 28 eller sende en mail til kian@tivoli.dk.

Ønsker du derimod at reservere et bord til 10+ gæster, beder vi dig sende en mail til bookrestaurant@tivoli.dk.

For presserende henvendelser i weekenden, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10-22 på telefonnummer 22 72 57 28 eller sende en mail til kian@tivoli.dk.

Menu Burgerbar

Menu Café

Se vores Smiley-rapporter her:

Woodhouse Burgerbar

Woodhouse Café

Særligt vedrørende COVID-19

Vi havde glædet os til at servere lækre jule- og nytårsmenuer for jer, men som følge af de seneste retningslinjer udstedt af de danske myndigheder, bliver alle Tivolis restauranter desværre nødt til at holde lukket fra d. 9. december.

Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen i 2021, og give jer mange flere gastronomiske oplevelser.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Under 100 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Fastfood
  • Børnemenu
  • Handicapvenligt
  • Vegetar
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Glutenfri
  • Halal
  • Øko-mærkning
Loading icon
Tap for at aktivere kortet