Vapiano

Friske grøntsager og kød af høj kvalitet.

Information om Covid-19 

Vapiano holder i øjeblikket lukket for gæster på grund af regeringens skærpede regler for restaurationer og spisesteder.

___ 

Hos Vapiano bliver alt bliver tilberedt af vores Vapianister for øjnene af dig og lige efter dine ønsker! FRISKHED er essensen i alle vores retter. Vores Vapianister fremstiller dagen igennem 5 slags pasta, pizzabunde & et udvalg af desserter i Manifatturaen midt i restauranterne. 

I køkkenet bag kokken bliver friske grøntsager og kød af høj kvalitet klargjort, mens vores saucer bobler i gryderne dagen lang – vi garanterer friskhed og sublim smag. 

Når du bestiller din mad hos kokken bliver den tilberedt foran dig, vores mål er at give dig en personlig oplevelse, hvor smag og friskhed er det afgørende.

Vapiano har åbent hele året. Der er fri adgang til fra gaden og det er ikke nødvendigt at betale entré til Tivoli. 

På Vapiano er det ikke muligt at reservere bord. Vi ønsker at byde alle gæster velkommen - når som helst. Gæster, der kommer spontant såvel som gæster, der kommer på et planlagt tidspunkt, bør føle sig godt tilpas i vores restaurant. Derfor holder vi åbent 364 ud af 365 dage om året. “De bedste madoplevelser er dem, der deles i godt selskab”.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Italiensk
Telefon 70 25 70 70
Website

www.vapiano.com

  • Handicapvenligt
  • Børnemenu
  • Vegetar
  • Åben uden for sæson
Loading icon
Tap for at aktivere kortet