Vaffelbageriet

Vaffelbageriet åbner igen for udendørs og indendørs servering fra den 30. april. Husk at bestille bord, hvis du ønsker at sidde indenfor. Du skal blot henvende dig til personalet ved ankomst.

Vaffelbageriet har i mere end 100 år holdt til i Tivoli. Vaffelbageriet drives i dag af fjerde generation, men opskrifterne er stadig de samme. Hos Vaffelbageriet er du garanteret hjemmelavet is og vafler i absolut verdensklasse, samt de lækreste, ikoniske konditorkager.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her

Kjeld viser, hvordan du laver den perfekte chokoladeis.

Ingredienser:

1 liter fløde (13%)
3 æggeblommer (gerne pasteuriseret)
150 gram sukker
100 gram chokolade (70%)

Fremgangsmåde:

  • Kog fløde, æg og sukker sammen.
  • Når massen koger tages det af blusset og chokoladen tilsættes og røres i.
  • Hæld massen i en skål og sæt i fryseren.
  • Rør i massen hvert 15-20 min. indtil massen er let frosset.
  • Herefter står den i fryser ca. 4 timer og kan bruges
 
Loading icon
Tap for at aktivere kortet