Vaffelbageriet

Hjemmelavet is, vafler og skønne kager

Vaffelbageriet har i mere end 100 år holdt til i Tivoli. Vaffelbageriet drives i dag af fjerde generation, men opskrifterne er stadig de samme. Hos Vaffelbageriet er du garanteret hjemmelavet is og vafler i absolut verdensklasse, samt de lækreste, ikoniske konditorkager.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her

Kjeld viser, hvordan du laver den perfekte chokoladeis.

Ingredienser:

1 liter fløde (13%)
3 æggeblommer (gerne pasteuriseret)
150 gram sukker
100 gram chokolade (70%)

Fremgangsmåde:

  • Kog fløde, æg og sukker sammen.
  • Når massen koger tages det af blusset og chokoladen tilsættes og røres i.
  • Hæld massen i en skål og sæt i fryseren.
  • Rør i massen hvert 15-20 min. indtil massen er let frosset.
  • Herefter står den i fryser ca. 4 timer og kan bruges
 
Loading icon
Tap for at aktivere kortet