Tivoli Food Hall

Glæd dig til at opleve nogle af byens bedste spisesteder.

Tivoli Food Hall står klar til at byde dig velkommen med et hav af lækre madtilbud. Tivoli Food Hall består af en række små spisesteder placeret i stader samt et fælles spiseområde med udkig til Haven.

Som gæst kan du vælge mellem en række fristende gastronomiske tilbud og slukke tørsten med drikkevarer af høj kvalitet. De skønne måltider kan nydes håndholdt ved disken, tages med ud i Tivoli eller medtages som take-away. 

Tivoli Food Hall er placeret i Tivoli Hjørnet på hjørnet af Bernstorffsgade og Vesterbrogade. Der er fri adgang til Tivoli Food Hall fra gaden og det er ikke nødvendigt at betale entré til Tivoli. Tivoli Food Hall har åbent hele året.

Læs mere om vores spændende stader her

tivoli food hall

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vores spisende gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter og barer. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar og i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 
Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.
 
Loading icon
Tap for at aktivere kortet