I Tivolihjørnet, med udsigt over by og forlystelser, laver vi mad, som er placeret prik mellem Tokyo og København. I den forstand er vi en sjælden fisk. Vi laver mad fra begge køkkener og komfurer. Friskhed, økologiske grøntsager, innovation og sanselige, æstetiske anretninger er altid på vores menu. Grøntsager, kød og fisk. Råt og grillet. Et overvejende sundt køkken – uden at fanatismen dog må forstyrre festen eller smagen.
Sticks'n'Sushi har åbent hele året. Der er fri adgang til fra gaden og det er ikke nødvendigt at betale entré til Tivoli.
Sticks'n'Sushi holder lukket frem til 3. januar
Åbningstider:
Mandag - torsdag: 12.00 - 22.00*
Fredag - lørdag: 12.00 - 22.00*
Søndag 12.00 - 22.00*
*Køkkenet lukker mandag - torsdag 21.30, fredag - lørdag 22.00 og søndag 21.00
Vi havde glædet os til at servere lækre jule- og nytårsmenuer for jer, men som følge af de seneste retningslinjer udstedt af de danske myndigheder, bliver alle Tivolis restauranter desværre nødt til at holde lukket fra d. 9. december.
Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen i 2021, og give jer mange flere gastronomiske oplevelser.
Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.
Business lunch på Sticks and Sushi
NIGIRI med reje, laks, hiramasa og tun.
MAKIRULLER Pink Alaska med laks, avocado og flødeost. Spicy tuna med agurk, chili, avocado og miso-aïoli. Gypsy roll med flammegrillet fisk, avocado, agurk, ingefær, chili og rødløg.
STICKS med kyllingekødboller, kylling med teriyaki og Buta yaki af frilandsgris. Edamamebønner med salt og citron
Serveret med soya, wasabi og ingefær samt filtreret vand med eller uden bobler.
DESSERT Créme Brûlée og frit valg af kaffe eller te.
Pris pr. person: 269 kr.