Joe & The Juice

Hos Joe & The Juice kan du blandt andet købe frisk frugt eller vælge blandt de mange lækre kombinationer af friskpresset juice.

Hos Joe & the Juice kan du få friskpressede juicer, friske og hjemmelavede sandwiches og milkshakes af alverdens friske frugter. Her tilbereder personalet ved bestilling din friske juice efter opskrifter, der er udviklet ud fra det kendskab til blandt andet vitaminer og mineraler i frugt og grønt og ikke mindst en stor erfaring med sammensætning af de bedste smagskombinationer.

De mange juicer har iøjenfaldende navne som ”Iron Man”, ”Pick Me Up”, ”Stress Down” og mange flere. Trænger du til mad, kan du her finde lækre sandwich, som både fås med vegetarisk fyld og med kød. Der kan ikke bestilles bord på Joe & the Juice.

Specielle bemærkninger: Vi tilbyder glutenfri brød.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.

Husk at du skal reservere plads til dit besøg i Tivoli også når du skal spise på en af Tivolis restauranter og allerede har en bordreservation. Læs mere om at reservere plads

PRISER & FAKTA

Prisniveau Under 100 DKK
Kategori Café
Køkken Internationalt
  • Børnemenu
  • Vegetar
  • Laktosefri
  • Glutenfri
Loading icon
Tap for at aktivere kortet