Fru Nimb

Smørrebrød, der smager, og aftenretter lavet efter stolte traditioner.

Fru Nimb er en klassisk smørrebrødsrestaurant højt belagt med kærlighed – kærlighed til de gode råvarer og kærlighed til den gode oplevelse! 

På smørrebrødssedlen kan du vælge imellem et stort udvalg af forskellige indbydende stykker smørrebrød, og vi har gjort os umage for, at der skal være noget for enhver smag – både de klassiske og de mere eksperimenterende. Om aftenen kan du også vælge mellem klassiske, danske aftenretter.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.

Husk at du skal reservere plads til dit besøg i Tivoli også når du skal spise på en af Tivolis restauranter og allerede har en bordreservation. Læs mere om at reservere plads

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 88 70 00 00
Website

www.frunimb.dk

  • Børnemenu
  • Handicapvenligt
  • Vegetar
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat, med mindre andet er angivet.

Nytårsmenu på Fru Nimb:

Arrangementet er fra kl. 17.30 til 22.00
Middagen er fra kl. 19.00 til 22.00

Menu

1. servering
Crab-cake med dildmayonnaise
Blinis med kaviar og pisket cremefraiche
NV Deutz, Brut, Champagne, Frankrig

2. servering
Hummer som brud og bisque
Fennikel, vagtelæg og kørvel
2018 Laforet Blanc, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig

3. servering
Tærte med brissel
Morkel og syltet løg
2017 Bourgogne Rouge, Digioia-Royer, Bourgogne, Frankrig

4. servering
Oksemørbrad og kroketter af skank
Glaseret løg, bøgehatte og kartoffelpuré
2016 Chateau Vieux Sarpe, St-Emilion Grand Cru, Bordeaux, Frankrig

5. servering
Mørk chokolade som kage og mousse
Vaniljeparfait, kirsebær og karamelliseret hvid chokolade
Graham’s 10-Year-Old Tawny, Douro, Portugal

Kl. 22.00 Tak for i aften
Med kransekage og champagne

Pris pr. person: 1695 kr. inkl. nytårstale, vinmenu og entré til Tivoli

book bord

champagne_370x472
Loading icon
Tap for at aktivere kortet