Færgekroens Bryghus

Lækker mad og hjemmebrygget øl af høj kvalitet.

Denne traditionsrige danske restaurant, der er en tro kopi af et fiskerhus i det sydlige Jylland, har en idyllisk beliggenhed i solen ved søen i Tivoli.

Frokosten består af dansk smørrebrød af høj kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. I de lyse aftentimer, når en let tåge dækker søen, serverer restauranten danske klassiske retter krydret med inspiration af det internationale køkken. Retterne er tilpasset stedets hjemmebryggede øl.

Færgekroens hyggelige og uformelle stemning danner den perfekte ramme om en god fest eller et firmaarrangement.
Vi har plads til op til 250 gæster, og mulighed for separate lokaler. Ring og hør nærmere.

Se vores selskabsmenuer på www.faergekroen.com. Har I specielle ønsker, vil vi gøre vores yderste for at imødekomme disse.

Færgekroen er ikke handicapvenlig

Læs mere om vores Årskorttilbud

PRISER & FAKTA

Prisniveau 200-350 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 33 75 06 80

Business lunch

Prøv en lækker frokost med to retter og kaffe serveret indenfor en time.

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Business lunch på Færgekroens Bryghus 

Færgekroens Fiskeplatte
Fire stykker smørrebrød:

Karrysild serveret med hakket løg og kapers
Håndpillede rejer med æg, citron og mayonnaise
Friteret rødspættefilet med remoulade og citron
Røget laks med purløgscreme

Serveres med vores økologiske rugbrød, lyse surdejsbrød og smør

Pris pr. person 189 kr. 

Btb_frokoststempel_470
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.


Nytårsmenu på Færgekroen:

Fem retters menu: 

Stegt kammusling på jordskokkepuré og brunet smør

Rissotto med stegt hummer og hummerbisque

Foie gras mousse med lun portvinsglace

Tournedos af oksemørbrad med trøffelmos, urter og sauce demiglace

Færgekroens chokoladedessert

Pris pr. person 895 kr.

NB. Menuen er uden velkomstdrink og øvrige drikke, der bestilles ved ankomst.

Book bord

champagne_370x472
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Forret: Skagenskinke (fra slagter Munch, Skagen). Hertil serveres svampestuvning tilsmagt med frisk basilikum og brødcroutons.

Hovedret: Kalvefilet med årstidens sommergrønt, nye danske persillekartofler og rødvinsreduktion.

Bemærk: ved forestillinger før kl 17.00 serveres en uspecificeret frokostmenu.

Pris: 290 kr.

Køb menu

Tap for at aktivere kortet