Espresso House

Kun den bedste kaffe er god nok til vores gæster.

Hos Espresso House brænder de for den gode kaffe. Derfor er kun den bedste kaffe god nok til vores gæster, og alle bønner der går gennem kværnen og baristaens kyndige hænder, er såkaldt specialkaffe, der hører blandt det bedste i verden. I kaffebaren har vi også et stort udvalg af mad, teer og iskolde forfriskninger.

Nyd for eksempel storfavoritten Iceblend, og stil din store eller lille sult med det lækre udvalg af kager fra vort eget bageri eller de mange friske sandwiches og salater.

Der er fri adgang til fra gaden og det er ikke nødvendigt at betale entré til Tivoli. 

Åbningstider: 10.00 - 19.30.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.

Husk at du skal reservere plads til dit besøg i Tivoli også når du skal spise på en af Tivolis restauranter og allerede har en bordreservation. Læs mere om at reservere plads

PRISER & FAKTA

Prisniveau Under 100 DKK
Kategori Café
Køkken Internationalt
Telefon 33 14 80 15
  • Børnemenu
  • Handicapvenligt
  • Vegetar
  • Åben uden for sæson
Loading icon
Tap for at aktivere kortet