Det japanske Taarn

Fra den 1. juni kan Tivoli byde inden for til gastronomiske oplevelser på Michelin niveau, når henholdsvis Restaurant AOC fra København og KOKS fra Færøerne åbner i Det japanske Tårn.

Vi glæder os til at kunne give dig nogle helt unikke spiseoplevelser på højeste niveau i løbet af sommeren. Glæd dig til at blive præsenteret for unikke, danske råvarer og den nordiske smag eller at gå på opdagelse i den færørske med fokus på prægtige fisk og skaldyr.

Restaurant AOC fra København og KOKS fra Færøerne har begge to stjerner i Michelin guiden. De laver hver især pop-up-restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli i løbet af sommeren – AOC fra d. 1. juni og frem til, at KOKS overtager midt juli frem til udgangen af august. 
Menuerne er ikke identiske med dem fra restauranterne, men de vil give et rigtigt godt indblik i de to køkkeners filosofi, stil og råvaretilgang. 

Der bliver tale om mere enkle menuer end dem, du finder på de to restauranter, men til gengæld rammer de også et prisniveau, som vil være tilgængelig for en bredere gruppe af vores gæster. På den måde lever Tivoli op til ønsket om at give så mange gæster som muligt lejligheden til at stifte bekendtskab med gastronomi på højeste niveau.

Bordreservation bliver mulig inden længe.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i Tivoli Box Office.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Gourmet
  • Handicapvenligt
Loading icon
Tap for at aktivere kortet