Crème by Nimb

Hverdagsluksus for alle med trang til selvforkælelse

Crème by Nimb er en moderne perle i storbyens pulserende liv. Rammerne er elegante med et internationalt touch, mens tonen er uformel og imødekommende. Menuen byder på forførende fristelser fra Nimbs alsidige køkken, og med et kræsent udvalg af både det søde og salte, er Crème by Nimb for alle med trang til selvforkælelse.
 
Crème by Nimb ligger på Vesterbrogade 1. Der er fri adgang og det er ikke nødvendigt at betale entré til Tivoli. Caféen er åben hele året.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.

Husk at du skal reservere plads til dit besøg i Tivoli også når du skal spise på en af Tivolis restauranter og allerede har en bordreservation. Læs mere om at reservere plads

PRISER & FAKTA

Prisniveau Under 100 DKK
Kategori Café
Køkken Dansk
Telefon 22 72 59 03
E-mail

cbn@nimb.dk

Loading icon
Tap for at aktivere kortet