AOC Pop-Up i Det japanske Tårn

Til sommer kan Tivoli byde inden for til gastronomiske oplevelser på Michelin niveau, når Restaurant AOC fra København åbner i Det japanske Tårn.

Det er ikke hver dag, at Tivoli har fornøjelsen af at kunne byde inden for til gastronomi på michelinniveau, men til sommer sker det! 

Fra den 1. juni til 13. juli kan du opleve AOC´s pop-up-restaurant i Det japanske Tårn.

Restaurant AOC har to stjerner i michelinguiden. Menuen vil ikke være identisk med den på restauranten, men vil give et rigtig godt indblik i AOC´s filosofi, stil og råvaretilgang, og består af en fast menu til frokost og aften til henholdsvis kr. 600,- og kr. 1.000,-

Vi anbefaler, at du skynder dig at booke bord, hvis du vil nå at opleve AOC i Det japanske Tårn.

POP-UP AOC  

Menubeskrivelse

En kombination af de bedste danske råvarer og japanske smage..

Grundet beliggenheden i Det japanske Tårn har køkkenchef Søren Selin valgt at kombinere de bedste danske råvarer med japanske smage. 

Da sæsonerne skifter hurtigt i sommermånederne, vil retterne skiftes løbende, men et udsnit af menuen indeholder f.eks. limfjordsøsters med wasabi, kammusling og tomat lavet som en bao bun, aparges og Oscietra kaviar lavet som en chawan mushi, grillede jomfruhummere fra Læsø med ponzu, nye løg og svampe med kombu og sommerbuk med grillet grønt og koji. 

2105AOCTivoliDK371x472px01

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Telefon 54 55 31 80
  • Handicapvenligt
Loading icon
Tap for at aktivere kortet