Tivoli fejrer

Kom og vær med til at fejre, når Tivoli åbner dørene på årets traditionsrige mærkedage. Hen over året danner Haven den festlige ramme om Fars Dag, Sankthans, USA og Frankrigs nationaldage, 4th of July og Bastilledag, Lucia m.fl. – og vi vil allerhelst fejre dem sammen med dig.

Årets store mærkedage bliver endnu mere festlige, når vi mødes og fejrer dem sammen i Tivoli. Nogle af begivenhederne har en lang tradition i Haven, andre får deres debut i år. 

I Tivoli holder vi af at pynte op og skabe oplevelser, vores gæster vil huske længe efter. Derfor samarbejder vi ved hver fejringsdag med de dygtigste kunstnere og leverandører om at skabe den helt rette magi. 

Vil du følge med i Tivolis mærkedage og holde øje med programmerne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tivoli fejrer

Allehelgensaften

Tivoli byder indenfor til årets (u) hyggeligste, hyggelige dag. Allehelgensaften byder på en smuk og stemningsfuld Halloween have med masser af oplevelser for både store og små.

Tivoli fejrer Allehelgensaften søndag d. 31. oktober 

 

tern_HIT_stemning
Tivoli fejrer

Luciaaften

Lucia er en af årets smukkeste traditioner, og Tivolis Luciaoptog lyser bogstaveligt op i vintermørket, når mere end 100 piger fra pige- og ungdomskor synger Luciasang og stemningsfulde julemelodier på deres vej gennem Haven. Luciaoptoget begynder og slutter ved Tik Tak i Tivoli, og undervejs gør det ophold flere steder i Haven. Blandt nisser, gran og velduftende boder, er det svært ikke at komme i det dejligste julehumør.  

Luciaoptoget går mandag den 13. december kl. 17.30

lucia_tern_tiny
Tivoli fejrer

Fars Dag

Din far er sikkert den sejeste i hele verden. Men det kan enhver jo komme og sige. Derfor skal du invitere din far med, når Tivoli fejrer Fars Dag.

Vi glæder os til at fejre en fartastisk Fars Dag med jer d. 5. juni.

2105FarsDagTivoliDK371x472px01
Tivoli fejrer

Sankthans

Tivoli byder den lyse tid velkommen med underholdning, fantastisk mad, skøn musik, midsommervisen og bål på Tivoli Søen.

Tivoli fejrer Sankthans d. 23. juni.

2105SanktHansTivoliDK371x472px01
Tivoli fejrer

4th of July

USA har til alle tider inspireret, underholdt og begejstret, og i Tivoli fejrer vi 4th of July på ægte amerikansk manér. Vi runder USAs uafhængighedsdag af med et storslået fyrværkeri i rødt, hvidt og blåt. 

Tivoli fejrer USAs uafhængighedsdag (4th of July) d. 3. - 4. juli.

21064thJulyTivoliDK371x472px01
Tivoli fejrer

Bastilledagen

Vær med når vi fejrer Frankrig, med alt det gode fra vor nabo i syd. Nyd bl. a. det bedste af fransk gastronomi og vin, samt meget mere.

Tivoli fejrer Frankrigs nationaldag (Bastilledagen) d. 14. juli.

2106BastilledagenTivoliDK371x472px01
Fejring af

Grønland i Tivoli

Grønland i Tivoli er en to-dages kulturbegivenhed, der afholdes i den smukke Have. I løbet af de to dage får du mulighed for at opleve den moderne grønlandske kultur med fokus på grønlandsk musik og underholdning samt et bodområde med salg af grønlandske kvalitetsvarer. Årets program kommer til at indeholde et kulturelt festfyrværkeri af grønlandske aktiviteter, når Tivoli og Grønland i Tivoli igen byder velkommen.

Tivoli fejrer Grønlands nationaldag d. 31. juli - 1. august.

tern_hovedalleen
Fejring af

Tivolis fødselsdag

I Haven midt i København er alderen heldigvis en del af charmen. Når Tivoli fylder år, skal det selvfølgelig fejres med manér. Vi byder på Tivoli-Garden, Pantomimeteater, fiskefodring, Rasmus Klump-forestillinger, fødselsdagskoncert, fødselsdagsfyrværkeri fra Koncertsalens tag – og endnu flere stjernestunder for store og små. 

Kom glad og vær med til at fejre Tivolis fødselsdag den 15. august.

2108TivolisFdselsdagTivoliDK371x472px01