Tivoli fejrer

Kom og vær med til at fejre, når Tivoli åbner dørene på årets traditionsrige mærkedage. Hen over året danner Haven den festlige ramme om Fars Dag, Sankthans, USA og Frankrigs nationaldage, hhv. 4th of July og Bastilledag, Lucia m.fl. – og vi vil allerhelst fejre dem sammen med dig.

Årets store mærkedage bliver endnu mere festlige, når vi mødes og fejrer dem sammen i Tivoli. Nogle af begivenhederne har en lang tradition i Haven, andre får deres debut i år. 

I Tivoli holder vi af at pynte op og skabe oplevelser, vores gæster vil huske længe efter. Derfor samarbejder vi ved hver fejringsdag med de dygtigste kunstnere og leverandører om at skabe den helt rette magi. 

Vil du følge med i Tivolis mærkedage og holde øje med programmerne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tivoli fejrer

Fars Dag

Din far er sikkert den sejeste i hele verden. Men det kan enhver jo komme og sige. Derfor skal du invitere din far med, når Tivoli fejrer Fars Dag.

Vi glæder os til at fejre en fartastisk Fars Dag med jer d. 5. juni.

2105FarsDagTivoliDK371x472px01
Tivoli fejrer

Sankthans

Tivoli byder den lyse tid velkommen med underholdning, fantastisk mad, skøn musik, midsommervisen og bål på Tivoli Søen.

Tivoli fejrer Sankthans d. 23. juni.

2105SanktHansTivoliDK371x472px01
Tivoli fejrer

4th of July

USA har til alle tider inspireret, underholdt og begejstret, og i Tivoli fejrer vi 4th of July på ægte amerikansk manér. Vi runder USAs uafhængighedsdag af med et storslået fyrværkeri i rødt, hvidt og blåt. 

Tivoli fejrer USAs uafhængighedsdag (4th of July) d. 3. - 4. juli.

22014thJulyTivoliDK371x472px02
Tivoli fejrer

Bastilledagen

Vær med når vi fejrer Frankrig, med alt det gode fra vor nabo i syd. Nyd bl. a. det bedste af fransk gastronomi og vin, samt meget mere.

Tivoli fejrer Frankrigs nationaldag (Bastilledagen) d. 14. juli.

2106BastilledagenTivoliDK371x472px01
Fejring af

Grønland i Tivoli

Glæd dig til et kulturelt festfyrværkeri af grønlandske aktiviteter, når Tivoli igen byder velkommen til Grønland i Tivoli.

I løbet af de to dage får du mulighed for at opleve den moderne grønlandske kultur med fokus på grønlandsk musik og underholdning samt et bodområde med salg af grønlandske kvalitetsvarer. 

Tivoli fejrer Grønland i Tivoli d. 31. juli - 1. august.

tern_hovedalleen
Fejring af

Tivolis fødselsdag

I Tivoli er alderen heldigvis en del af charmen, og når Haven fylder år, skal det naturligvis fejres med manér!

Vi byder på Tivoli-Garden, Pantomimeteater, Rasmus Klump-forestillinger, Fødselsdagskoncert, fødselsdagsfyrværkeri – og mange flere stjernestunder for store og små. 

Kom glad, og vær med til at fejre Tivolis fødselsdag den 15. august.

2108TivolisFdselsdagTivoliDK371x472px01