Tivoli fejrer

Kom og vær med til at fejre, når Tivoli åbner dørene på årets traditionsrige mærkedage. Hen over året danner Haven den festlige ramme om Danmarks Befrielse, Sankthans, USA og Frankrigs nationaldage, hhv. 4th of July og Bastilledag, Islands nationaldag, samt flere – og vi vil allerhelst fejre dem sammen med dig.

Årets store mærkedage bliver endnu mere festlige, når vi mødes og fejrer dem sammen i Tivoli. Nogle af begivenhederne har en lang tradition i Haven, andre får deres debut i år. 

I Tivoli holder vi af at pynte op og skabe oplevelser, vores gæster vil huske længe efter. Derfor samarbejder vi ved hver fejringsdag med de dygtigste kunstnere og leverandører om at skabe den helt rette magi. 

Vil du følge med i Tivolis mærkedage og holde øje med programmerne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tivoli fejrer

Islands nationaldag

Islands Nationaldag er den nyeste mærkedag i eventserien Tivoli Fejrer, og vi glæder os til, for første gang, at hylde den islandske kultur og musik. På denne særlige dag vil Haven være spækket med alt det bedste fra vores nordiske naboer.

Tivoli fejrer Islands Nationaldag fredag d. 17. juni.

læs mere

tivoligarde_370x472
Tivoli fejrer

Sankthans

Tivoli byder den lyse tid velkommen med underholdning, fantastisk mad, skøn musik, midsommervisen og bål på Tivoli Søen.

Tivoli fejrer Sankthans d. 23. juni.

læs mere

2105SanktHansTivoliDK371x472px01
Tivoli fejrer

4th of July

USA har til alle tider inspireret, underholdt og begejstret, og i Tivoli fejrer vi 4th of July på ægte amerikansk manér. Vi runder USAs uafhængighedsdag af med et storslået fyrværkeri i rødt, hvidt og blåt. 

Tivoli fejrer USAs uafhængighedsdag (4th of July) d. 4. juli.

22014thJulyTivoliDK371x472px02
Tivoli fejrer

Bastilledagen

Vær med når vi fejrer Frankrig, med alt det gode fra vor nabo i syd. Nyd bl. a. det bedste af fransk gastronomi og vin, samt meget mere.

Tivoli fejrer Frankrigs nationaldag (Bastilledagen) d. 14. juli.

2106BastilledagenTivoliDK371x472px01
Fejring af

Tivolis fødselsdag

I Tivoli er alderen heldigvis en del af charmen, og når Haven fylder år, skal det naturligvis fejres med manér!

Vi byder på Tivoli-Garden, Pantomimeteater, Rasmus Klump-forestillinger, Fødselsdagskoncert, fødselsdagsfyrværkeri – og mange flere stjernestunder for store og små. 

Kom glad, og vær med til at fejre Tivolis fødselsdag den 15. august.

2108TivolisFdselsdagTivoliDK371x472px01