Tivoli fejrer

Kom og vær med til at fejre, når Tivoli åbner dørene på årets traditionsrige mærkedage. Hen over året danner Haven den festlige ramme om Danmarks Befrielse, Sankthans, USA og Frankrigs nationaldage, hhv. 4th of July og Bastilledag, Islands nationaldag, samt flere – og vi vil allerhelst fejre dem sammen med dig.

Årets store mærkedage bliver endnu mere festlige, når vi mødes og fejrer dem sammen i Tivoli. Nogle af begivenhederne har en lang tradition i Haven, andre får deres debut i år. 

I Tivoli holder vi af at pynte op og skabe oplevelser, vores gæster vil huske længe efter. Derfor samarbejder vi ved hver fejringsdag med de dygtigste kunstnere og leverandører om at skabe den helt rette magi. 

Vil du følge med i Tivolis mærkedage og holde øje med programmerne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tivoli fejrer

Bastilledagen

Vær med når vi fejrer Frankrig, med alt det gode fra vor nabo i syd. Oplev bl. a. forskellige petanque-konkurrencer med musikalsk islæt, samt meget mere.

Tivoli fejrer Frankrigs nationaldag (Bastilledagen) d. 14. juli.

læs mere

2106BastilledagenTivoliDK371x472px01
Fejring af

Tivolis fødselsdag

I Tivoli er alderen heldigvis en del af charmen, og når Haven fylder år, skal det naturligvis fejres med manér!

Vi byder på Tivoli-Garden, Pantomimeteater, Rasmus Klump-forestillinger, Fødselsdagskoncert, fødselsdagsfyrværkeri – og mange flere stjernestunder for store og små. 

Kom glad, og vær med til at fejre Tivolis fødselsdag den 15. august.

læs mere

2108TivolisFdselsdagTivoliDK371x472px01