MAGT

Er det en fugl? Er det et forsinket SAS-fly? Nej, det er … SUPERMAGT! Danmarks yndlingssatiregruppe MAGT er klar til at indtage den danske verdensscene med et helt nyt show.

Fra 19. januar 2024 - 20. januar 2024

Glassalen

Rigets tilstand er i forfald, og kriserne står i kø. Inflationen raser, nationer ligger i krig, og verdenshavene stiger lige så hurtigt som elprisen. I denne dystre tid har vi mere end nogensinde før behov for håb. Vi har behov for tryghed. Vi har behov for SUPERMAGT.

Der var engang, hvor visionære ledere formede landets fremtid over rødvin og grønne pilsnere på brune beværtninger. I dag er der kun sukkerfattig fairtrade sodavand på bordet, men alligevel har den politiske promille aldrig været højere. Men frygt ej, for der er lys i mørket…

Bevæbnet til tænderne med formidabel musikalitet, adonis-fysik og særdeles rimelig billetpriser, er MAGT fra efteråret 2023 nemlig klar til at indtage de danske landeveje og bringe håbet tilbage til folket i det spritnye satireshow ”SUPERMAGT”.

Praktisk information

Dit satireshow besøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Den 19-20. januar er der adgang til Glassalen via H.C. Andersens Boulevard 26 (overfor Brandstationen og Rådhuset) og ikke via. Tivolis Hovedindgang. Tivoli har lukket for forlystelser.
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før showets start.

Showets varighed
Ca. 2 timer inkl. en pause.

Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden showet og i pausen.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

 


 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.