ESTAS TONNE TOUR 2024

Kom med på en lydrejse med den moderne trubadur Estas Tonne der har rejst verden rundt med sine autentiske og fællesskabende optrædener.

23. oktober

Kl: 19:00

Glassalen

Køb billet

Estas Tonne er en moderne trubadur, der har rejst rundt i verden med sin guitar i over to årtier og spillet musik alene eller i samarbejde med andre. Estas har verden som sit hjem og finder inspiration i verdens kulturelle rigdom og mangfoldighed. Hans musik afspejler mange indflydelser og historier: Elementer af klassisk stil, flamenco-teknikker, sigøjnerrødder, latinske kendetegn og elektroniske lydlandskaber. En række forskellige stilarter flyder harmonisk ind i hinanden og rammer forskelligt hver gang, men altid i en unik form og melodi.

Estas' optrædener er karakteristiske lydrejser, hvor musikken udfolder sig autentisk gennem følelsesmæssige udtryk og dybere samhørighed. Hver lydoplevelse har til hensigt at skabe et helligt rum, hvor lyd møder stilhed i en ceremoni, der inviterer gæsterne til at opdage musikken som et redskab til et indre skift. Estas spiller til koncerter, festivaler, konferencer og fællessamlinger, og han støtter også meningsfulde projekter inden for film, teater, dans, billedkunst og meget mere.

The Song of the Golden Dragon er med over 100 millioner visninger alene på YouTube en signaturkomposition og -optræden af Estas Tonne, der lagde grunden til udviklingen af hans musik til dens unikke karakter og dybde, som vi kender den i dag.

• Entre til Tivoli inkluderet

• Billetprisen vil stige jo tættere på koncerten, vi kommer

• Ticket Best servicegebyr tilføjes billetprisen

• Billetter sælges eksklusivt kun på Ticket Best

• Dørene åbner 30 minutter, før koncerten starter

• Varighed: 90-120 minutter uden pause

• Der er adgang til Glassalen via Hovedindgangen, Vesterbrogade 3, eller via indgangen overfor Hovedbanegården på Bernstorffsgade

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
23. oktober
Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start. 

Forventet varighed
Ca. 2 timer uden pause.
 
Garderobe
Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at besøge en af Tivolis mange restauranter og caféer.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.