Paul Gascoigne - en eksklusiv aften i selskab med GAZZA

Kom med tilbage til en imponerende sportskarriere fyldt med fantastiske succeser, store nedture og dramatiske kontroverser - det hele fortalt ord for ord af hovedpersonen selv.

21. januar

Kl: 19:00

Glassalen

Køb billet

Anekdoter fra en legende

Tikko er glade for at kunne præsentere en unik aften med Paul ‘GAZZA’ Gascoigne i Glassalen - Tivoli. Glæd dig til en helt speciel aften, hvor fodboldlegenden deler anekdoter og tilbageblik fra de største og mest nævneværdige øjeblikke i karrieren - fra banen, fra omklædningsrummene og fra pubberne.

Karrieren

Gazza startede sin karriere i sin elskede klub, Newcastle United, hvor han spillede i en 4-årig periode mellem 1984-1988. Hans karriere tog for alvor fart efter et skift til Tottenham Hotspur, der betalte et bemærkelsesværdigt beløb for den eftertragtede midtbanespiller. Gazza nåede 92 kampe, 19 mål og en sejr i FA-cuppen for Tottenham, før han skiftede til italienske Lazio.

Også på det engelske landshold imponerede Paul Gascoigne. Ved EM 96 scorede han et af de mest ikoniske mål i fodboldhistorien for England mod Skotland. Dette særlige mål førte til den legendariske målfejring der fik titlen “the dentist chair celebration”.

Bemærk at foredraget er på engelsk.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
21. januar
429.00 - 529.00 kr Inkl. billetgebyr