Rapunzel

Vi kender alle historien om den dejlige Rapunzel med det meget lange hår, som er spærret inde i et tårn af en ond heks. Nu kan du glæde dig til, at det spændende, klassiske eventyr bliver nyfortolket af Eventyrteatret.

Fra 7. oktober 2022 - 23. oktober 2022

Glassalen

Oplev Eventyrteatrets forrygende familiemusical i efterårsferien!

Historien om den dejlige Rapunzel er kendt og elsket verden over. Nu kan du glæder dig til, at dette spændende, klassiske eventyr bliver nyfortolket af Eventyrteatret.

For hvorfor er Rapunzel spærret inde i et tårn? Slipper hun mon fri? Er det lange hår en forbandelse eller en gave? Alt det og meget mere kan ses og opleves i en forestilling, krydret med eventyrlig sang, dans og skuespil, fantasifulde kostumer og masser af magi, spænding og humor for både børn og voksne!

Glæd dig til en bevægende, morsom og sansemættet musical i selskab med de unge prisbelønnede scenetalenter fra Eventyrteatret.

Fra 7. oktober til 23. oktober 2022 præsenterer Eventyrteatret den nye familiemusical ”Rapunzel” i Tivolis Glassal.

Forestillingen er egnet for alle eventyrelskere fra min. 5 år og varer 2 timer inkl. 20 minutters pause. I efterårsferien 14.- 23. oktober giver teaterbilletten også adgang til Halloween i Tivoli på spilledagen.

Ta' børnene med i Tivoli og oplev Eventyrteatrets magiske musical ”Rapunzel”. 

Læs sidste nyt om forestillingen

Program

Manuskript: Gunvor Reynberg Musik: Mathias og Rasmus Madsen Munch Instruktion: Bo Skødebjerg Medvirkende: Børn og unge fra Eventyrteatret