Pretty Woman - The Musical

Broadwaysuccesen Pretty Woman kommer til Danmark! Fra september 2022 kan du opleve en af de allerstørste Hollywood filmklassikere PRETTY WOMAN – som musical i Tivolis Koncertsal og efterfølgende på en stor Danmarksturné! Med NY musik af Bryan Adams og kæmpehittet ’Pretty Woman’ fra Roy Orbison.

Fra 14. september 2022 - 9. oktober 2022

Tivolis Koncertsal

Han vil lave en forretningsaftale…
Hun vil have det hele… og deres kærlighed sprænger alle rammer!

Den hovedrige, men ensomme finansmand Edward Lewis kan ikke kan finde tilbage til sit hotel. Han forvilder sig ind i Hollywoods red light district, spørger om vej og får ved et tilfælde samlet den prostituerede Vivian op, der for 10 dollars indvilliger i at vise ham vej til The Beverly Wilshire Hotel. De tilbringer natten sammen, og da Edward næste morgen indser at han får brug for en kvindelig ledsager til diverse selskaber og business-middage, hyrer han den smukke Vivian for en hel uge. Det starter som en ren forretningsaftale, men som dagene går, forelsker de sig hjælpeløst i hinanden. Og da ugen er gået, er de nødt til at se sandheden i øjnene…

Forestillingens varighed: 2 timer og 45 min inkl. pause.

Du kan se frem til at genopleve alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og lære alle de ikoniske karakterer at kende på en hel ny måde. Fra gadepigen Vivian og forretningsmanden Edward til hans slibrige advokat Philip Stuckey, Vivians festlige veninde Kit og ikke mindst den elskelige hoteldirektør Mr. Thompson.

Filmen Pretty Woman ramte det hvide lærred tilbage i 1990 og har fortsat rekorden som den bedst indtjenende romantiske komedie i filmhistorien. Den var også startskuddet til en imponerende karriere for Julia Roberts, der spillede rollen som den hårdkogte gadeprostituerede Vivian. Rollen indbragte hende bl.a. en Golden Globe-statuette og en Oscar-nominering.

 

Anmeldelser

“MORTEN BUCKHØJ”

“SCENEKANTEN”

“DET SKU' DU SE”

“XQ28.DK”

“LOLLAND FALSTERS FOLKETIDENDE”

“OUT&ABOUT”

“JYLLANDSPOSTEN”

“KULTUREN.NU”

“ISCENE”

“CPH CULTURE”

“MAGASINET KBH”

“UNGT TEATERBLOD”

PREMIERE PÅ PRETTY WOMAN I TIVOLI

Grøn løber 

Hold på hat og lakstøvler, og tag med til vores fantastiske premiere på PRETTY WOMAN - The Musical.

En Lotus Esprit var kørt i stilling foran Tivolis Koncertsal og den grønne løber var rullet ud, da vi inviterede til premiere på årets største musicaloplevelse.

Reaktionerne fra publikum taler deres klare sprog: PRETTY WOMAN er en imponerende musical og et brag af en fest. 

 

Program

Holdet: • Sange og sangtekster: Bryan Adams og Jim Valance • Manuskript: Garry Marshall og J.F. Lawrence • Instruktør: Heinrich Christensen • Scenograf: Benjamin La Cour • Koreograf: Nellie Bethel • Lysdesign: Ulrik Gad • Kreativ executive producent: Thomas Langkjær • Produktionsselskab: Lion Musicals Rolleliste: • Vivian Ward: Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen • Edward Lewis: Tomas Ambt Kofoed • Og stort ensemble af skuespillere, musicalperformere, sangere og dansere.