Tivoli Varietéen er tilbage

Kun få billetter

Empty

Tivoli Varietéen 2020

4 aftener med musik, overraskelser, underholdning og stof til eftertanke. Bemærk at der er et meget begrænset antal billetter. Billetter fra 195 kr. inkl. entré til Tivoli.

Fra 16. september 2020 - 19. september 2020

Glassalen

Tivoli Varietéen bliver et overflødighedshorn af musik, gode grin og overraskelser. Vi inviterer til fire særlige aftener, hvor Rasmus Botoft som gennemgående vært præsenterer publikum for en række underholdende indslag pakket ind i live musik. Ikke to aftener er ens.

Tivoli Varietéen begyndte som et eksperiment. Da Tivoli åbnede sommersæsonen for 61 år siden, var det med et splinternyt Varieté-teater. Det er derfor en stor fornøjelse at kunne fortælle, at vi i år puster nyt liv i de stolte varietétraditioner. Vi er ved at plukke en kunstnerbuket af de fineste artister, kunstnere og entertainere. 

Rasmus Botoft og hele holdet bag Tivoli Varietéen glæder sig til at byde jer velkommen! Klik på billedet herunder og fang en af de få ledige pladser.


Se video: Rasmus Botoft er Tivoli Varietéens konferencier

Tivoli Varietéen ♥ 16. - 19. september

"Tivoli Varietéen var klar til at blive skudt afsted den 1. april - vi stod trippende inde i Glassalen men så lukkede Corona Danmark ned. Varietéen var allerede inden Corona noget ganske særligt, men nu føles det som om tiden er endnu mere rigtig til at genoplive de klassiske varieté aftener i Glassalen, hvor solister og artister lægger vejen forbi. Jeg glæder mig så meget til fire unikke aftener i Glassalen til september. Det føles som om tiden er moden til at give den klassiske varieté et comeback" siger Rasmus Botoft der er Tivoli Varietéens konferencier. 

Vælg de bedste pladser Find Varietéen på Facebook

Variete-krydsord-png
Sommer konkurrence

Gratis krydsord

Vi har lavet et gratis krydsord der er lige til at printe og udfylde. Konkurrencen er slut og de heldige vindere har fået direkte besked.

Rigtig god fornøjelse!

Hent krydsordet Send svaret

Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Glassalen i Tivoli

Varighed
ca. 2,5 timer inkl. pause

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
   
Bar/restauranter
Der er rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her. Barerne i Glassalen vil ikke være åbne, men man er velkommen til at medbringe drikkevarer købt i Haven.
 
Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.
 
Lad os sammen sørge for en god oplevelse i Glassalen.
Når du besøger os så opfordrer vi til at vise hensyn og holde god afstand. Hav eksempelvis billetterne klar allerede, når du ankommer, så undgår vi kødannelse ved indgangen. Billetten kan fremvises printet eller direkte på mobiltelefonen. Vi sørger for øget rengøring samt spritstationer i Glassalen.
 
Husk venligst at tjekke din e-mail, inden dit besøg.
Som følge af de aktuelle Covid-19 restriktioner, er det ikke muligt at gennemføre showet med publikum i hele salen. Samtidig skal vi sørge for at overholde alle retningslinjer med hensyn til afstand og placering af publikum. Alle berørte gæster er kontaktet direkte via e-mail. Vi beder dig derfor venligst om at tjekke den e-mailadresse du har brugt ved billetkøbet.

 
OVERSIGT OVER ALLE ARRANGEMENTER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Billetter og spilletider

Standardpriser:
195 - 395 kr.

Spilletider
Onsdag, fredag og lørdag kl. 19.30
Torsdag kl. 20.00

Køb billetter online

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her
Handelsbetingelser og byttepolitik

Dette arrangement skulle have spillet i foråret 2020, men blev flyttet grundet COVID-19.