Selene Muñoz: Historias

Elegant og powerfuld neo flamenco og neo klassisk dans fusioneres med unik rytmisk musik.

Fra 25. august 2020 - 29. august 2020

Pantomimeteatret

Den prisvindende spansk/danske danser og koreograf Selene Muñoz, vil sammen med danser Sebastian Haynes fra Nederlands Dans Theater og 3 rytmiske musikere vise et varieret repertoire fra deres koncept "Historias".

Musik og koreografi er skabt i et tæt samarbejde, hvor der bl.a. kan opleves "Nattergalen" inspireret af H.C. Andersens eventyr og uddrag fra den kommende forestilling 7SENSES.

Selene Muñoz er til dato den moderne flamenco-kunstner, der har opnået størst eksponering i Skandinavien. Hun er Reumertnomineret og har vundet flere præmier for sin nyskabende æstetiske og personlige stil.
Hun har haft optrædener på nogle af de største scener. Herunder kan nævnes Guggenheim Museum i New York, World Expo i Shanghai, Reina Sofia Museum i Madrid, Tjajkovskijs Koncertsal i Moskva, Det Kongelige Teater, Louisiana Museum og Tivolis Koncertsal.
Hun har haft flere optrædener i tv og for den danske kongefamilie. Heriblandt kan nævnes: Dronning Margrethes 75 års jubilæumsforestilling, Kronprinsparrets prisuddeling og Vild Med Dans ´Knæk Cancer´.

Musikere:
Stephan Jarl, percussion
Jesper Thorn, kontrabas
Mademoiselle Karen, sang og saxofon

Kostumer:
By Luna