Terkel - The Motherfårking Musical

Fans af Terkel, Jason, Dorit, Stewart Stardust, Saki og alle de andre uforglemmelige karakterer fra Anders Matthesens vildt populære Terkel i knibe (2004) bliver nu vakt til live igen!

Fra 14. februar 2019 - 31. marts 2019

Tivolis Koncertsal

Terkel går stadig i 6.A sammen med sine klassekammerater Jason, Sten, Saki, Silas, Johanna og Dorit m.fl. Men tidsbilledet er flyttet til 2019. Offentlige besparelser og skolebørnenes daglige hærgen har gjort, at Terkels skole, Kastanjevangen Skole, ikke er blevet istandsat siden sidst vi mødte Terkel. Og den er altså noget faldefærdig. En dag i Arnes musiktime, hvor Terkel må nøjes med en triangel, spiller Jason en vild trommesolo. Jasons trommespil begrænser sig ikke kun til trommesættet, men fortsætter ud over lærerens skrivebord, væggen, skabet, vinduerne, instrumenterne, lamperne og en faldstamme. Alt med lyd i. Faldstammen, der er ligeså forfalden som resten af Kastanjevangen Skole river sig løs og rammer Terkel i baghovedet, så han besvimer. Her starter Terkels mareridt som vi kender det. Hvor han bliver hjemsøgt af dårlig samvittighed, skolens bøller, psykotiske veganere, Dorits spøgelse og endda sine egne forældre…

Anders Matthesen, der skabte Terkel i knibe, udtaler: - ”Jeg har ikke selv noget med TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL at gøre, men giver nu med glæde faklen videre til holdet bag forestillingen. Jeg er sikker på, at Terkel og co. er i gode hænder, og jeg ser frem til at se det færdige resultat.”

Forestillingen anbefales fra 10 år. Læs mere her på www.terkelthemusical.dk

Praktisk information

Arrangør
Clemens, Langkjær Entertainment og Live Nation

Spillested
Tivolis Koncertsal

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

I perioden fra den 25. februar-24. marts har Tivoli lukket, og der er derfor udelukkende indgang til Tivoli og Koncertsalen via hovedindgangen på Vesterbrogade. I denne periode åbner hovedindgangen 1 time før forestillingsstart.
 
Åbningstider i Koncertsalen og Tivoli
I sæson: Dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før forestillingens start.

Uden for sæson: Tivolis Hovedindgang og dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før forestillingens start
.
 
Forestillingens varighed
Forestillingens varighed forventes at være 2,5 timer inkl. 20 minutters pause.
 
Aldersanbefaling
Anbefalet fra 10 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn.

Garderobe

Bemandet betalingsgarderobe.

Bar/restauranter
I sæson: Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen.

Uden for sæson: Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er enkelte af Tivolis restauranter åbne:

Læs mere her.

Tivoli Box Office

Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

Se åbningstiderne for Box Office her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.