City Singler 10 års jubilæum - Gammel vin på nye tasker

De dejlige kvinder fra City Singler har selv været unge i 80érne, og der vil derfor være drysset lidt magisk 80ér fest guldstøv ud over det ny show med løs hånd.

Fra 18. september 2019 - 21. september 2019

Glassalen

City Singler ændrer koncept, da Anne Louise Hassing ikke kan gennemføre liveshows

En rygskade har vist sig at være mere drilsk end først antaget, og Anne Louise Hassing når desværre ikke at blive klar til at lave liveshows. Hun må derfor trække sig fra scenen i det nye show med City Singler Gammel vin på nye tasker der har premiere 19. september 2019 i Glassalen. Hun medvirker dog fortsat som kreativ kapacitet og via sjove indslag på storskærme i selve showet.

“City Singler står sammen”, udtrykker Trine Gadeberg. Resten af gruppen samstemmer og forklarer, at de i stedet ændrer på konceptet, så Anne Louise Hassing fortsat kan være med. Showet fortsætter i samme stil med den grovkornede musikalske satire, som publikum kender og elsker. City Singler lover desuden gensyn med gamle klassikere, som er opdateret til at matche de 10 år der er gået siden de første gang optrådte sammen.

Gammel vin på nye tasker er City Singlers femte show og samtidig deres 10 års jubilæumsshow. I showet vil der være fuldt spark på sjove sketches, lækre sange, flotte og vilde kostumer samt skæve videoindslag på storskærme, der spiller op til det, der sker på scenen.

City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing.

Gammel vin på nye tasker har premiere 19. september 2019 i Glassalen hvor de fire City Singler igen er klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter fortalt med lige dele kærlighed og selvironi.

Tjek agenzy.dk for billetter og turneplan

Praktisk information

Spillested
Glassalen i Tivoli

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid
 
Åbningstider i Glassalen
Dørene til Glassalen åbnes en halv time før forestillingens start.
 
Forestillingens varighed
Forestillingens varighed kendes ikke endnu.

Garderobe

Fri og ubemandet garderobe.

Bar/restauranter
Glassalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er der mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

Se åbningstiderne for Box Office her

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog.

Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.