Kærlighed ved første hik - the musical

Først var det en fantastisk populær ungdomsroman, så blev det en kæmpesucces på film, og nu an du opleve KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK i en ny stor romantisk musical.

Fra 20. september 2018 - 27. oktober 2018

Tivolis Koncertsal

I KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK - THE MUSICAL vender Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen tilbage til deres helt store gennembrudsroller som Anja og Viktor, nu omkring de 40 år, mens det også bliver til et kærkomment gensyn med bl.a. Joachim Knop og Karl Bille - så det gamle hold er samlet igen!

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang - og lige nu, i 2018, hvor Anja netop har forladt sin mand gennem snart 20 år. Viktor er selvfølgelig fortvivlet, midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet, Anja er væk - og hvad er livet så værd? Hvordan skal han nogensinde få sin elskede tilbage?

Hver for sig drømmer de sig tilbage til den sommer, engang i forrige århundrede, hvor alt var nyt og romantisk. Hvor Viktor blev ramt af akut Anja-mani, da han så hende første gang i skolegården.

Musikken leveres live på scenen af bandet Innocent Blood, der bl.a. skrev filmens populære soundtrack inkl. hits som "Den første gang", "Min helt alene" og "I nat står tiden stille". Musicalen byder også på et nostalgisk genhør med en række af Martin Brygmanns største hits samt andre store danske 80´er og 90´er-hits!

"Kærlighed ved første hik - the musical" kan ses af hele familien og der er ikke nogen nedre aldersgrænse. Vi anbefaler at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn

Sofie Lassen-Kahlke
Robert Hansen
Karl Bille
Joachim Knop
Oliver Bjerrehuus
Lea Harder
Anna Clara Sachs Leschly
Nicolai Jensen
Henrik Launberg
m.fl.

Læs mere om KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK - THE MUSICAL på www.hikmusical.dk

Praktisk information

Arrangør
Live Nation Denmark og Langkjær Entertainment i samarbejde med Black Box Theatre

Spillested
Tivolis Koncertsal

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

I perioden fra den 24.september-11. oktober har Tivoli lukket, og der er derfor udelukkende indgang til Tivoli og Koncertsalen via hovedindgangen på Vesterbrogade. I denne periode åbner hovedindgangen en time før forestillingsstart.
 
Åbningstider i Koncertsalen og Tivoli
Dørene til Koncertsalen åbnes en time før forestillingens start.

Uden for sæson: Tivolis Hovedindgang og dørene til foyeren åbnes 1 time før forestillingens start
.
 
Forestillingens varighed
Forestillingens varighed er ca. 2 timer og 45 minutter inklusiv pause.
 
Aldersanbefaling
Anbefalet fra 6 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn.

Garderobe

Bemandet betalingsgarderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen.
Uden for sæson: Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Herudover er enkelte af Tivolis restauranter åbne:

Læs mere her.

Tivoli Box Office

Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

Se åbningstiderne for Box Office her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Ledsagerbilletter til kørestolsbrugere udstedes mod forevisning af ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice.
Der er teleslynge til rådighed til arrangementet. Læs mere her.