Zapolski Strygerne - AFLYST

Kom til et festfyrværkeri af strøgne toner når børn og unge fra Zapolski Strygerne kommer på scenen med vært Frederikke Ingemann Hansen.

Bemærk venligst, at denne koncert desværre er AFLYST.

2. juni

Kl: 14:00

Tivolis Koncertsal

Zapolski strygerne blev etableret i 1992 og er et af Danmarks mest anerkendte strygeorkestre for børn og unge mellem 7 og 25 år. Orkestrets talentfulde medlemmer bevæger sig på en sti, der enten leder dem mod en professionel musikkarriere eller giver dem den glæde, det er at være dedikerede amatørmusikere. Zapolski strygerne var i 2015 inviteret til at medvirke i fejringen af Dronning Margrethes 75-års fødselsdag, og spillede i 2016 ved åbningskoncerten for Carl Nielsens Internationale Violinkonkurrence i Odense.

Med et repertoire af kendte og elskede stykker samt plads til overraskelser, formår orkestret altid at holde sit publikum engageret og underholdt. Zapolski’s koncerter er altid en fest af strøgne toner, hvor børn og unge talenter udfolder deres musikalske vinger.

Der venter en spændende og festlig musikoplevelse, når Alexandre Zapolski og de unge strygere drager publikum ind i et storslået koncertprogram. Glæd dig til en aften, hvor musikken tager dig med på en magisk rejse gennem strygernes fortryllende verden.

Foto og Credit: Zapolski Strygerne.

Program


Zapolski Strygerne
Dirigent:
Alexandre Zapolski
Vært: Frederikke Ingemann Hansen
Solister: Zapolski Piano Quintet, Sufiya Taufik: violin, Julia Smit: bratsch, Anoushka: cello, Selma Teilmann: violin, Andries: violin, Victoria: violin

Program:
Debussy: Beau Soir
Saint-Saëns: Introduction et rondo-capriccioso
Walton: Bratsch koncert, 1. sats andante commodo
Fauré: Elegie
Saint-Saëns/Ysaÿe: Etude en forme de valse
Nielsen: March fra Aladdin Suite
Bach: Brandenburg koncert nr. 3 i g-dur, BWV 1048, 1. sats allegro
Vivaldi: Koncert nr. 10 for 4 violiner i b-mol
Händel: ”Halleluja” fra ”Messias”

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
2. juni
Inkluderet i entréen til Tivoli