Sankt Annæ Symfoniorkester

Nyskabende toner med ung komponist og solist i centrum

25. maj 2024

Kl: 19:30

Tivolis Koncertsal

Sankt Annæ Symfoniorkester er et af Danmarks førende ungdomssymfoniorkestre. Orkestret blev grundlagt i 1995 og er et fuldt besat symfoniorkester med omkring 65 medlemmer. De fleste medlemmer er elever på Sankt Annæ Gymnasium, men i orkestret findes unge musikere fra hele Øresundsregionen. SASO samarbejder blandt andet med Det Kongelige Teaters Balletskole om en årlig balletforestilling på Det Kongelige Teaters Gamle Scene og er fast gæst i både Tivolis Koncertsal og på Orkesterfestivalen i Musikhuset Aarhus.

Carl-Oscar Østerlind tiltrådte i 2023 som dirigent og kunstnerisk leder af Sankt Annæ Symfoniorkester. Han har dirigeret Sønderjyllands Symfoniorkester samt en række af landets bedste amatørorkestre. Han har studeret direktion hos blandt andre Henrik Vagn Christensen, Damian Lorio og Jorma Panula.

Gustav Ertbølle Madsen er 4. års MGK-elev på Sankt Annæ Gymnasium og har komponeret Syv Sommerviser. I Syv Sommerviser er teksterne ikke altid repræsenteret med en melodi, men snarere en tekstur, en harmonik, en slags symbolik eller en blanding af dem.

Foto: Carl-Oscar Østerlind. Credit: Sankt Annæ Symfoniorkester.

Program


Sankt Annæ Symfoniorkester
Dirigent:
Carl-Oscar Østerlind

Program
Madsen: Syv Sommerviser
Elgar: Enigma variationer