Plænekoncerter - Symfonikoncerten hvor alt kan ske

Tag solhatten og det gode humør med og kom til en skøn koncert på Plænen hvor Tivoli-stemningen kan nydes i rigt mål. Tivoli Copenhagen Phil og den populære dirigent Phillip Faber står klar, men hvad skal orkestret spille? Publikum er med til at bestemme programmet, så alt kan ske! Det, vi ved, er, at der er to koncerter på Plænen: kl. 13.00 og kl. 16.00. Ved den tidlige koncert er den vidunderlige orkestermusik i højsædet, og ved den sene får vi besøg af stjernesopranen Clara Cecilie Thomsen.

16. juni

Plænen

Den kendte dirigent og musikformidler Phillip Faber står foran orkestret og præsenterer skøn musik, populære værker og Tivolisk sommerstemning i rigt mål. Men hvad skal orkestret spille? Det skal du være med til at bestemme! Phillip Faber har flere forskellige muntre indslag i ærmet og styrer løjerne undervejs, så alt kan ske!

Koncerterne finder sted alle fire søndage kl. 13.00 og 16.00.

Ved koncerten kl. 13.00 byder programmet på den mest vidunderlige orkestermusik, kyndigt formidlet af Philip Faber. Phillip Faber er tidligere dirigent for DR Pigekoret og er også kendt som den glade og vidende vært i Den Klassiske Musikquiz og andre tv-programmer om sang og musik.

Ved koncerterne kl. 16.00 optræder sopranen Clara Cecilie Thomsen som solist i nogle af operaverdenens mest rørende og gribende arier af Mozart, Puccini og Händel. Clara Cecilie Thomsen er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og er i dag medlem af solistensemblet ved Det Kongelige Teater.

Det bliver en let og lys eftermiddag, og vi har selvfølgelig bestilt solskin, men kan ikke love at det lykkes, så medbring både solcreme og paraply! Hvad vi kan love, er, at ingen klassiske Plænekoncerter bliver komplette uden musik af Tivolis egen H.C. Lumbye, som var Tivolis første musikchef og dirigent. Hans underholdende og muntre musik hører til en sommersøndag i Tivoli. Udover det, vil musikken omfatte kendte toner af blandt andre norske Edvard Grieg, Mozart og Brahms.

Foto: Philip Faber. Credit: Robin Skjoldborg.
Foto: Clara Cecilie Thomsen. Credit: Hein Photography.

Program


Tivoli Copenhagen Phil
Dirigent:
Phillip Faber
Solist ved koncerterne kl. 16.00: Clara Cecilie Thomsen, sopran

Program:
Musik af H.C. Lumbye, W.A. Mozart, Brahms, Grieg og mange flere

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
16. juni
Inkluderet i entréen til Tivoli