Tivoli Fejrer Islands Nationaldag

Vær med til fejringen af vores nordiske naboer den 17. juni.

17. juni 2024

Kl: 11:00

Haven

Vi glæder os til, for tredje år i streg, at hylde den islandske kultur og musik. På denne særlige dag vil Haven være spækket med alt det bedste fra vores nordiske naboer.

En helt særlig udsmykning
Frivillige strikkeentusiastister har sørget for at udsmykningen i Tivoli den 17. juni er noget ganske særligt. Kom og nyd de mere end 2000 forskellige smukke vimpler, når de bliver hængt op i anledningen af 17. juni.

Udstilling i Pergolaen
Kom forbi Pergolaen, foran Koncertsalen, hvor der vil være en særlig strikkeudstilling den 17. juni. Udstillingen vil være af den såkaldte "TV-sok", som måske huskes af nogle, som en ting der kom frem i forbindelse med de første tv-udsendelser i Island i 1966.

Islandske markedsboder
Der vil være et udvalg af nogle af de fineste islandske virksomheder, som kommer forbi Tivoli den 17. juni. Fra Haven åbner kl. 11.00 kan man gå på opdagelse i boderne, som vil være placeret foran Plænen.

Tommi's Burger Joint
Der vil være mulighed for at stille sulten med de lækreste burgere fra den populære islandske burgerbar, Tommi's Burger Joint, som vil være at finde Foran Plænen. Der findes i dag 15 butikker fordelt i 4 forskellige lande, og Tommi's Burger Joint i Kødbyen fejrer 10 års fødselsdag lige netop denne dag, den 17 juni 2024, på Islands Nationaldag.

Tale, musik og workshop
På programmet denne dag har vi tale fra den Islandske Ambassadør i Danmark, Árni Þór Sigurðsson, smuk musik fra islandske kor på Plænen, workshop ved den islandske tekstildesigner Ýrúrari og koncert på Plænen med FM Belfast. Vi glæder os til en festlig dag med noget af det bedste fra den islandske kultur.

Islands Nationaldag er arrangeret i samarbejde med den Islandske ambassade i København og Icelandair

Program

Pergolaen
11.00 Udstilling af den islandske TV-sok
Foran Plænen
11.00 Islandske markedsboder
11.00 Tommi's Burger Joint
17.15 Workshop ved Tekstildesigner Ýrúrari
Plænen
16.15 Tale ved den Islandske Ambassadør i Danmark
16.30 Smuk musik fra stort islandsk kor
20.30 FM Belfast