Sukkerbanko med Thomas Berg

Spil og vind søde præmier.

19. maj 2024

Kl: 16:00

Plænen

På de to søndage til Tivoli Food Festival fylder vi Plænen med glade gæster, når vi afholder Sukkerbanko. Der vil være små konkurrencer, musik og masser af søde præmier, når Folkehuset Absalon byder velkommen.

Vi kalder det Sukkerbanko, fordi præmierne er søde sager (eller gavekort til dem). Og både tallene og musikken handler om alt det søde. Endelig bliver værten også inddraget med anekdoter om søde oplevelser og favoritter fra det søde køkken.

Dagens vært i chokoladesovs er Thomas Berg. Thomas deltog i “Den store bagedyst” i 2023, hvor han gjorde sig bemærket for sin anderledes tilgang til kager. Han lavede bl.a. en toiletrullekage med blå birkesbund og hindbær, som han høstede stor ros for. 

Folkehuset Absalon er et non-profit sted på Vesterbro, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen på nye kreative måder. Det vil også kunne mærkes på dagens bankoformat.

Deltagere: 

Alle kan deltage i bankospillet, dog skal børn under 18 år være i følgeskab af en voksen. Ansatte hos Tivoli A/S og Absalon må ikke deltage i bankospillet. Det er gratis at deltage, når entréen til Tivoli er betalt.

Præmier:

Hver søndag uddeler vi gevinster. 

Der er 3 større præmier (1 række, 2 rækker og fuld plade). Udover det er der sidegevinster samt særlige præmier til nogle få heldige.