Sukkerbanko med Rosa Kildahl

Spil og vind søde præmier.

26. maj 2024

Kl: 16:00

Plænen

På de to søndage til Tivoli Food Festival fylder vi Plænen med glade gæster, når vi afholder Sukkerbanko. Der vil være små konkurrencer, musik og masser af søde præmier, når Folkehuset Absalon byder velkommen.

Vi kalder det Sukkerbanko, fordi præmierne er søde sager (eller gavekort til dem). Og både tallene og musikken handler om alt det søde. Endelig bliver værten også inddraget med anekdoter om søde oplevelser og favoritter fra det søde køkken.

Dagens vært i chokoladesovs er Rosa Kildahl. Rosa blev landskendt, da hun i 2017 deltog i DRs "Den store bagedyst". Hendes evne til at se lyst på tingene, blandet med en kæk bemærkning og overskuddet til at sige PYT, er Rosas DNA. Der er garanti for latter, smil og røverhistorier, når Rosa går på senen og styrer slagets gang sammen med Absalon.

Folkehuset Absalon er et non-profit sted på Vesterbro, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen på nye kreative måder. Det vil også kunne mærkes på dagens bankoformat.


Deltagere: 
Alle kan deltage i bankospillet, dog skal børn under 18 år være i følgeskab af en voksen. Ansatte hos Tivoli A/S og Absalon må ikke deltage i bankospillet. Det er gratis at deltage, når entréen til Tivoli er betalt.


Præmier:
Hver søndag uddeler vi gevinster. 

Der er 3 større præmier (1 række, 2 rækker og fuld plade). Udover det er der sidegevinster samt særlige præmier til nogle få heldige.