Sherry og flamenco

Oplev en utraditionel smagning i mødet mellem vin og musik

18. maj

Kl: 19:30

Foran Plænen

I Andalusien siger de, at man kan smage på musikken og lytte til vinen - fra den knastørre Fino til den søde PX. Oplev de mytiske sherryvine fra den sydspanske by Jerez de la Frontera i samspil med flamencomusikken.

Mange kendere mener, at den komplekse sherry er en underkendt vin. Thorbjørn Carl Hjalager sætter ord på vinene, og sherrysmagningen tager udgangspunkt i hver sherrytypes poetiske kvaliteter.

Koncerten er et møde mellem sangeren Rasmus Dissing, flamencodanseren Kirstine Hastrup, flamencoguitarist Lasse Garcia, og flamencosangerne Pedro Garrido ”Niño De La Fragua” og Lucia Aliaño.

Bag arrangementet står Flamenco Teatret og Lakelands. Flamenco Teatret er stiftet af Kirstine Hastrup, som har fået officiel titel som flamencoambassadør af Jerez de la Frontera på trods af sit danske ophav. Bag Lakelands står skuespilleren og kokken Thorbjørn Carl Hjalager, der efter mange år i Spanien kender de kulinariske spanske hemmeligheder som få andre herhjemme.

Arrangementet finder sted i Fællesteltet på Plænen, og er sat til at vare fra kl. 19:30 til kl. 20:30. Teltet er en dobbelttipi med åbne sider hele vejen rundt, så vi opfordrer til, at man tager varmt tøj på.


OBS: 
Deltagelse i arrangementet er gratis, men begrænset til 60 deltagende. Pladserne fyldes efter først til mølle-princippet på dagen. Arrangementet starter kl. 19.30.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
18. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli