Madskattejagten

Tag på skattejagt i Tivolis madunivers 

Fra 18. maj - 26. maj

Haven

Gå på opdagelse og find de forskellige poster, som er gemt i Haven. Temaet er de mad- og drikkevarer, der findes i Tivoli. 

Ved hver post skal du gætte en mad- eller drikkevare, så det er om at skærpe sanserne. For at hjælpe dig lidt på vej har vi lavet et skattekort på bagsiden af Tivoli Food Festival-flyeren med ledetråde til, hvor du finder de forskellige poster. Det er også her, du kan skrive dine svar, så du kan deltage i konkurrencen om en middag på én af Tivolis restauranter.

Det er gratis at deltage, og du kan få flyeren ved alle indgange til Tivoli, Box Office og Little Tivoli. Der er et begrænset antal flyere til Madskattejagten, og de udleveres efter først til mølle-princippet. 

Når du har deltaget i Madskattejagten og afleveret dit skattekort, modtager du et lille stykke sødt. Børn skal være i følge med voksne for at modtage dette.

OBS: Hvis du er under 18 år, og ønsker at deltage i konkurrencen, skal du være i følge med en voksen, når du afleverer dine svar. 

God fornøjelse med madskattejagten.Læs de fulde konkurrencebetingelser herunder:
Betingelser for ”Madskattejagten” til i Tivoli 2024

Deltagere
Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år, og som er bosiddende i Danmark. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere alderen på hver vinder. Ansatte hos Tivoli A/S samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen. Der må kun deltages med én e-mail per vinder. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere hvor mange e-mails, der bliver benyttet per deltager. Hvis den samme deltager vinder på flere forskellige e-mails, vil præmien være ugyldig, og der vil blive trukket en ny vinder.

Konkurrenceperiode og betingelser
Konkurrencen koster ikke penge at deltage i, men er en del af entrébilletten til Tivoli. Du kan deltage i konkurrencen én gang om dagen i perioden fra den 18. maj 2024 til og med den 26. maj 2024. Du deltager i konkurrencen ved at registrere dig med navn og e-mail på skattekortet i Tivoli Food Festival flyeren. Det er gratis at deltage og inkluderet i entrébilletten. Du kan få udleveret flyeren ved alle indgange til Tivoli samt i Box Office/Servicecenter eller i Little Tivoli. Du afleverer dit skattekort med svar i Little Tivoli. Flyeren udleveres så længe lager haves. Når du har deltaget i Madskattejagten og afleveret dit skattekort, modtager du et lille stykke sødt. Børn skal være i følge med voksne for at modtage dette. Vær obs på, at der er et begrænset antal overraskelser, som uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Præmie
Middag for 4 personer på en af Tivolis restauranter, som gives i form af et Tivoli Gavekort på 2000 kr. + 4 entrébilletter til Tivoli 2024. Værdi: 2.680 kr.
Tirsdag den 28. maj 2024 trækkes en vinder blandt alle deltagere i konkurrencen.

Tivoli Gavekort og entrébilletter bliver sendt til vinderen på mail.

Tivoli afholder den gevinstafgift, der måtte være ved præmier, der har værdi af over 750 kr.

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail.
Entrébilletterne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tivoli.dk

Dine personoplysninger
For at deltage i Madskattejagten skal du oplyse dit navn og e-mail til Tivoli, som er dataansvarlig (Tivoli A/S, Vesterbrogade 3, 1630 Kbh V).
Oplysningerne bruges kun til afholdelse af konkurrencen og deles ikke med tredjepart.
Oplysningerne behandles pba. Tivolis legitime interesse i at trække en vinder og kontakte denne med henblik på gevinstfremsendelse (GDPR art. 6, stk. 1, litra f).

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
24. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli
25. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli
26. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli