Omeletten – lær at lave køkkenklassikeren

Alle kan lave en god omelet - lær hvordan til workshop med madnørd og journalist Sisse Sejr-Nørgaard  

21. maj 2024

Kl: 14:30

Foran Plænen

Omeletten er den nemmeste ret i verden, og alligevel laver mange mennesker den forkert. Kom til workshop i Fællesteltet på Plænen og få styr på, hvordan din omelet fremover bliver fluffy og festlig.

Sisse Sejr-Nørgaard er uddannet journalist og har i flere år arbejdet med tv, radio og dagblade, mens hun levede af mad fra kiosken. Men en dag knækkede filmen, Sisse gik ned med stress, og det eneste som hjalp hende i gang igen var madlavningen. 

 Sidste år udgav Sisse “En køkkenbog” med opskrifter og fortællingen om, hvordan hun gik fra at hade madlavning til at finde ro og glæde i at lave store oplevelser med få råvarer. 

Arrangementet finder sted i Fællesteltet på Plænen, og er sat til at vare fra kl. 14:30 til kl. 15:30. Teltet er en dobbelttipi med åbne sider hele vejen rundt, så vi opfordrer til, at man tager varmt tøj på.

OBS: Dette arrangement er et drop-in event, så alle nysgerrige madentusiaster er velkomne til at kigge forbi til inspiration og smagsprøver - så længe lager haves. Det er gratis at deltage.