Kan det grilles?

Lav en 3-retters menu med grillinstruktør Pia Kromann

20. maj 2024

Kl: 18:00

Foran Plænen

Spørger du Pia Kromann er svaret "JA, alt kan grilles”, og til Tivoli Food Festival får du mulighed for at lære af mesteren selv. Vi griller hver ret og spiser den sammen, inden vi går videre til den næste. Undervejs nyder vi en drikkevaremenu, der er skræddersyet til grillen.

Med sine flere end 30 års erfaring som grillblogger og -instruktør vil Pia Kromann kyndigt vejlede dig gennem aftenen og dele ud af sine bedste grilltips. Hun vil tale om teknikker, temperaturer og velegnede fødevarer til grillen - alt imens styrer du grilltangen og vogter over striberne.

Menuen bliver parret med en læskende og smagfuld drikkevaremenu arrangeret af Royal Unibrew, som har håndplukket unikke safter, øl og drinks fra deres store katalog, så aftenens grillsmage kan få det helt rette med- og modspil.

Du får en 3-retters menu bestående af
  • Snack: Langtidsgrillet smørpenslet bøf med chimichurri
  • Forret: Laks med knas og sprødt
  • Hovedret: Kalveculotte med bearnaise, kartofler og grillet grønt
  • Dessert: Reverse tarte tatin
Smagstilpasset drikkevaremenu med 4 drikkevarer (med/uden alkohol)

Billetter til arrangementet købes på forhånd.
Pris: 370,-
Bemærk venligst at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen.

Arrangementet finder sted i Fællesteltet på Plænen, og er sat til at vare fra kl. 18.00 til kl. 21.00. Teltet er en dobbelttipi med åbne sider hele vejen rundt, så vi opfordrer til, at man tager varmt tøj på.