HTH Livekøkken med Henrik Jyrk

Hvordan kombinerer man Nordens grøntsager med asiatiske retter? 

20. maj

Kl: 17:00

Orangeriet

Lær hvordan man fremtryller misosuppe med spæde, danske grøntsager og serverer tidlige sorter af forårssalater med Wafu dressing. Undervejs vil Henrik Jyrk fortælle om udviklingen i det asiatiske/nordiske køkken fra 1990 og til i dag. 

Til daglig er Henrik kok med base i København. Han har tidligere høstet priser som køkkenchef på forskellige restauranter og har vundet Danmarks største kokkekonkurrence ”Sol Over Gudhjem” i både 2016 og 2017. Derudover er han fast inventar i TV-showet ”Go’ morgen Danmark”. 

  Henriks mission er at gøre gourmetmad tilgængelig for så mange madelskere som muligt med en kombination af de nyeste trends fra hele verden og originale, naturlige smage.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli