HTH Livekøkken med FALK Bornholm

Snaps og likør fra Danmarks måske mindste spiritusproduktion

25. maj

Kl: 17:00

Orangeriet

Kig forbi HTH Livekøkkenet og hør Line Falk fortælle om FALK Bornholms krydrede snapse og likører. Hun vil vise, hvordan de laves og inspirerer dig til selv at gå i gang - og afslører hvordan resultatet kan bruges i f.eks. cocktails. Du vil også få smagsprøver på dråberne. 

FALK Bornholm er Danmarks måske mindste spiritusproduktion med en begrænsning på max 5000 flasker pr. år. Produktionen er håndholdt og baseret på ældgamle traditioner kombineret med et moderne ønske om en bæredygtig, stressfri produktion af spiritus i høj kvalitet. Årstidernes gang følges, og bær, urter, nødder og frugter sankes typisk i den bornholmske natur.  

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
25. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli