HTH Livekøkken med Étienne Lemaître og Nicolas Georges Vahé

Oplev fransk madlavning på nært hold

22. maj 2024

Kl: 17:00

Orangeriet

Kig forbi HTH Livekøkkenet, når de to topkokke Étienne Lemaître og Nicolas Georges Vahé viser, hvordan klassiske ingredienser kan give dig helt nye smagsoplevelser. Blandt andet sydfransk inspirerede retter.

Étienne Lemaître har været kok på Den Franske Ambassade i 22 år, hvor han har lavet mad til store kunstnere, såvel som statsoverhoveder og regenter. Før det har han arbejdet i USA, Schweiz, Polen og Cypern.

Nicolas Georges Vahé er franskmand, han er uddannet kok, chokolatiér og konditor - og i år 2000 bragte hans evner ham til Danmark, da han fik job på Falsled Kro på Sydfyn. Efter et par år drog han videre til restaurant Fakkelgården i Kruså, indtil han i 2006 bestemte sig for at satse på salget af gourmetspecialiteter. Men nu er det på tide for ham at tage det tilbage til det simple, god og nem mad.