Helstegt vildt og gastronomi over åben ild

Stjernekokken Nicolai Tram serverer en mindeværdig oplevelse i harmoni med naturen .

19. maj 2024

Kl: 19:00

Foran Plænen

Oplev Nicolai Tram fra den 1-stjernede Michelinrestaurant Knystaforsen til en lækker middag i bålets skær. 

Nicolai tænder op i sit udendørskøkken og dækker et smukt bord. Her vil du blive forkælet med en terroir-drevet smagsmenu, der fejrer den vilde natur omkring Nicolai Tram og hans kone Eva Helbæk Trams restaurant i Sverige. Nogle ingredienser er plukket fra floder og søer, andre er fundet i skovene, mens vildt og håndlavede produkter kommer fra lokale leverandører. Maden tilbereder Nicolai over åben ild og retterne serveres family style, til deling omkring bordet.   

Til maden er der udvalgte nordiske og europæiske drikkevarer, lavet med en række frugter, bær og selvfølgelig druer. De alkoholfri muligheder indeholder lige så omhyggeligt udvalgte komponenter og kommer fra Knystaforsen eller nogle af husets venner.  

Billetter til arrangementet købes på forhånd.
Pris: 1000 kr. inklusiv drikkevarer 
Bemærk venligst at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen. 

Arrangementet finder sted i Fællesteltet på Plænen, og er sat til at vare fra kl. 19:00 til kl. 20:30. Teltet er en dobbelttipi med åbne sider hele vejen rundt, så vi opfordrer til, at man tager varmt tøj på.