Dansk Tang - havets superfood

Smag og hør mere om grøntsagerne fra dybet

18. maj 2024

Kl: 14:00

Foran Plænen

Kom til workshop i Fællesteltet på Plænen og oplev hvor nemt det er at flette tang ind i hverdagsmaden. Producenten Dansk Tang giver smagsprøver på en smoothie, du kan lave på to minutter med “Isefjordsmixen” (tørret og granuleret tang).  

Du kommer også til at lave din egen tangsalat, som du kender den fra fiskehandleren - i denne version med tang fra Danmark. Endelig vil I kigge på en tangart, som smager af og endda ligner sukkerærter, da den på magisk vis skifter farve, når den bliver kogt.

Dansk Tang blev grundlagt i 2016 og ejes af Claus Weber Marcussen og Simon Weber Marcussen (far og søn) samt to investorer. De leverer både frisk og tørret tang til restauranter som MOTA og noma og kantiner, caféer og cateringvirksomheder. Og så er deres mål at blive en af de første CO2-negative fødevarevirksomheder i Danmark. 

Arrangementet finder sted i Fællesteltet på Plænen, og er sat til at vare fra kl. 14:00 til kl. 15:00.

OBS: Dette arrangement er et drop-in event, så alle nysgerrige madentusiaster er velkomne til at kigge forbi til inspiration og smagsprøver - så længe lager haves. Det er gratis at deltage.