Blindsmagningskonkurrence: Gæt en vin

Kan du gætte en vin? Smag dig til sejren og vind lækre præmier

22. maj 2024

Kl: 17:30

Haven

Vær med når Tivoli Food Festival og holdet bag DM i Blindsmagning afvikler en munter og underholdende vinkonkurrence i Fællesteltet på Plænen. Har du styr på druer, vinområder og årgange? Eller vil du bare teste din viden for sjov? Så kom og deltag i Blindsmagningskonkurrencen.

I løbet af arrangementet skal du smage tre glas kvalitetsvin under kyndig vejledning af eksperterne; Thomas Ilkjær fra Vinakademiet og René Langdahl Jørgensen fra podcasten “Vin for begyndere”. De klæder dig på til, hvordan man smager, og hvad man skal smage efter. 

Under smagningen dyster du og dine meddeltagere om at gætte vinenes oprindelse, alder og druesort. Der vil være fantastiske præmier til de tre bedste deltagere og uanset, om du går derfra med en præmie, garanterer vi, at du får mere motivation til at kaste dig ud i vinens spændende verden. 

Deltagelse kræver tilmelding. Forud for konkurrencen modtager du en e-mail om registrering, som skal ske, inden du møder op ved Fællesteltet på Plænen. 

Du skal være over 18 år for at deltage. 
Billetter til arrangementet købes på forhånd. 
Pris: 100 kr.  
Bemærk venligst at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen.
Det er ikke længere muligt at købe billet til arrangementet

Arrangementet finder sted i Fællesteltet på Plænen, og er sat til at vare fra kl. 17:30 til kl. 19.00. Teltet er en dobbelttipi med åbne sider hele vejen rundt, så vi opfordrer til, at man tager varmt tøj på.