Banko og bajer med Absalon

Kom til øl- og musikbanko med Absalon og Royal Unibrew 

24. maj

Kl: 19:00

Foran Plænen

Køb billet

Traditionen tro gæster Folkehuset Absalon Tivoli Food Festival og tager deres bankoudstyr med til det store Fællestelt på Plænen. Her varmer de op til Fredagsrock med en festlig omgang øl- og musikbanko.

Det bliver en kombination af banko og ølsmagning. Og hvor der plejer at være tal, er der nu sangtitler på bankopladerne. Der skal bl.a. synges med på “Stik mig en øl”, “Knap en bajer op” og “Drunk In the Morning”.

Vi sætter fokus på kvalitetsøl og er gået sammen med Royal Unibrew, som vil vise vej gennem smagningen af seks forskellige danske øl. Du kan rolig glæde dig.

Der vil være masser af (øl) præmier på højkant, og hvem ved, måske er det dig, der får banko? Bagefter kan du gå hen og sikre dig gode pladser til Fredagsrock på Plænen.

Folkehuset Absalon er et non-profit samlingssted på Vesterbro, hvor lokale og alle andre kan være sammen på nye kreative måder. Det vil også kunne mærkes på dagens bankoformat.

Du skal være over 18 år for at deltage.

Billetter til arrangementet købes på forhånd.
Pris: 50,- 
Bemærk venligst at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen. 

Arrangementet finder sted i Fællesteltet på Plænen, og er sat til at vare fra kl. 19.00 til kl. 20.45. Teltet er en dobbelttipi med åbne sider hele vejen rundt, så vi opfordrer til, at man tager varmt tøj på.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
24. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli