Fejring af Vingegaard og de danske ryttere

Vær med når vi fejrer de danske cykelhelte

26. juli 2023

Kl: 16:00

Plænen

Vi hylder de danske cykelhelte
De danske cykelhelte og især Jonas Vingegaard skal hyldes for præstationen, spændingen, sammenholdet og for igen at vise, at Danmark er en vaskeægte cykelnation. Det gør vi onsdag d. 26. juli i Tivoli, og vi håber, at du vil være med. Du behøver blot dit Tivolikort eller en entrébillet for at komme med til festen.

Følg rytterne på storskærm
Allerede fra Haven åbner kl. 11.00 kan du komme ind og sikre dig den bedste plads. Vi viser livetransmissionen fra Tv2, så man kan følge med i fejringen på de københavnske veje og Rådhuspladsen - helt frem til de ankommer til Tivoli.

Stor fejring på Plænen
Harlekin og Columbine går forrest med Pjerrot cyklende på den gule ladcykel, når Jonas Vingegaard og de øvrige danske cykelhelte bliver kørt i Linje 8 fra Tivolis Hovedindgang til Plænen, hvor programmet starter kl. 16.15.
Stine Bjerre og Jimmy Bøjgaard inviterer Vingegaard og øvrige danske cykelryttere på Plænen til en snak om sommerens fantastiske præstationer. Programmet vil også byde på blandt andet tale, fællessang og musik fra Scarlet Pleasure.

Vi glæder os til at hylde cykelheltene sammen med jer og få sat punktum på en forrygende måned i cykelløbets tegn.

Bemærk indgang er efter først-til-mølle, og at der bliver filmet i Haven.

Program

12.00 Live transmission af Tour fejringen fra Plænen. DJ i området ved Pantomime teatret. 15.15 Stand-up med Jakob Tårnhøj 16.00 Rytterne ankommer til Tivolis Hovedindgang 16.15 Showstart på Plænen Scarlet Pleasure spiller Interview med Rytterne Nationalsang synges af Bathsheba Tale fra den franske ambassadør, Christophe Parisot 17.30 Tak for i dag. Med forbehold for små ændringer i tidsplanen