Tivoli Fejrer Bastilledag

Vær med når vi hylder fransk kultur og musik

14. juli 2023

Kl: 11:00

Haven

Vær med, når vi fejrer Frankrigs Nationaldag, Bastilledag, med alt det gode fra vor nabo i syd.

Besøg af den franske ambassadør efterfulgt af smukke franske toner
På denne særlige fredag i juli måned, får vi besøg af den franske ambassadør i Danmark, Christophe Parisot, som vil holde en tale på Orangeriet i anledningen af Bastilledag. Derefter indtager Tivoli Ensemblet Orangeriet, hvor de sammen med den franske violinist, Caroline Bugala vil spille franske toner.

Folkehuset Absalon afholder musikbanko med fransk twist
Absalon tager bankokufferten under armen og folder den ud i Tivoli på Orangeriet i anledningen af, at Tivoli fejrer Bastilledag. Vi drømmer os fra franske fortovscaféer med Edith Piaf, til de solsikkeflankerede landeveje med Stromae og Daft Punk på anlægget og så sætter vi cykelhjelmen på sned og synger med på 'Les Champs-Elysées'. Der bliver masser af fællessang og mulighed for at øve sin franske sangstemme.
Vi skal til denne musikbanko skifte alle tallene på bankopladerne ud med sangtitler og spiller en række, to rækker og pladen fuld og du kan vinde præmier, som enhver frankofil cykelrytter vil sætte pris på.

Tivoli ensemble spiller franske toner med Alice Carreri og Caroline Bugala
Vi har glæde af Tivoli Ensemble og Caroline Bugala hele to gange i anledningen af Bastilledag, når de igen indtager Orangeriet kl. 20.30. Aftenens koncert bliver med den dygtige sanger, Alice Carreri som sammen med Tivoli Ensemble og den dygtige violinist Caroline Bugala vil spille smukke franske toner.

Programmet starter kl. 16.00, og det hele finder sted på Orangeriet

Program

Orangeriet 16.00 Tale fra den franske ambassadør, Christophe Parisot 16.15 Tivoli Ensemble med Caroline Bugala 17.30 Folkehuset Absalon deler bankoplader ud 18.00 Musikbanko med Folkehuset absalon 20.00 Tivoli Ensemble med Alice Carreri og Caroline Bugala