Fra 20. maj 2023 - 21. maj 2023
KILDENs køkkenchef Christian Hoffmann fejrer foråret med at introducere KILDENs nye skaldyrsfad læsset med jomfruhummere, dansk hummer, østers og andre skønne, skånsomt fangede skaldyr fra danske og nordiske farvande.
Under Vinens Dage på Tivoli Food Festival byder vi som noget helt særligt indenfor til et forårsboblende arrangement hvor vi giver vi en hel flaske champagne, når du bestiller et skaldyrsfad til to personer à 600 kr. pr. person.
Vores sommelier og restaurantchef Kristina Bengtson har udvalgt en helt særlig champagne fra Robert Barbichon, som er én af Champagnes endnu relativt få økologisk certificerede producenter. Domænet i underområdet Côte des Bar har været økologisk certificeret siden 2010, og i dag dyrkes markerne biodynamisk. Champagnen ’4 Cépages’ er lavet med sorterne pinot noir, meunier, chardonnay og pinot blanc, og det er en champagne med et rent, bredt og fyldigt udtryk med smag og duft af gule stenfrugter, smør og brioche fra lagringen på egetræsfad og efterfølgende minimum 30 måneders lagring på gærresterne i flasken.
En fantastisk champagne, som komplementerer de rene, mineralske og let sødmefulde skaldyr på fadet helt formidabelt.
Kom forbi KILDEN og nyd en herlig forårsdag i solen med fantastisk champagne og et væld af rene, mineralske og let sødmefulde skaldyr .
MENU
Skaldyrsfadet består af
Østers med hindbær vinaigretteSommer salat af hjertesalat, urter, mormor dressing og ristet boghvede
Creme fraiche med citron
Dild mayonnaise
Pisket smør og Surdejsbrød
Dato: Lørdag 20. maj og søndag 21. maj
Tid: 12-15
Sted: KILDEN i Tivoli
Billetter til arrangementet købes på forhånd.
Pris: 1200 kr. for 2 personer inkl. en hel flaske Champagne.
Bemærk venligst at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen.