Musikskoledage i Tivoli

Oplev 5000 musikalske talenter slå sig løs på 12 scener i Tivoli

Fra 6. maj 2023 - 7. maj 2023

Haven

Er du til funk, tango eller klassisk? Hvad end du sværger til, er der helt sikkert noget for dig og dine ører, når Tivoli for 33. gang åbner dørene for Danmarks største landsdækkende event for talentfulde musikskoleelever lørdag den 6.maj og søndag den 7. maj - en weekend i musikkens tegn med deltagelse af musikskoler fra alle dele af landet.
For musikskoleeleverne er det en særlig oplevelse at optræde for et stort publikum enten på Tivolis eksisterende scener eller på en af de specialbyggede tribuner.
Der er deltagelse af 215 ensembler med 5000 optrædende på 12 forskellige scener, der tæller alt lige fra Plænen og Pantomimeteatret til særligt oprettede scener.

Alle musikgenrer er repræsenteret, og gæsterne kan se frem til et spraglet og mangfoldigt program. Koncerterne finder sted på unikke placeringer i Tivoli, eksempelvis harmoniorkestre & brassbands foran Tivoli Food Hall, Bigbands på Plænen og meget, meget, mere.
Der vil som altid være parader med trommer, blæsere, slagtøj, gøglere, skuespillere og akrobater.

Kort om Musikskoledage i Tivoli:
Musikskoledage i Tivoli er et selvstændigt projekt med sekretariat hos Musik & Ungdom, og er det største landsdækkende arrangement for musikskoleelever i Danmark.
Se mere om Musikskoledage i Tivoli her