MOTA pop-up i Det japanske Tårn

Michelin-middag fra Odsherreds skatkammer

Fra 13. maj 2023 - 14. maj 2023

Haven

Få en gastronomisk Michelin-oplevelse når restaurant MOTA laver pop-up i Det japanske Tårn under Tivoli Food Festival. Under festivalens første to dage indtager køkkenchef Claus Henriksen køkkenet i det ikoniske tårn og laver en spændende 5-retters menu, der tilfredsstiller alle sanser.

Claus har sat MOTA og Odsherred Kommune på det gastronomiske verdenskort med sit stærkt personlige og lokalt forankrede køkken, og restauranten fik i 2022 sin første Michelinstjerne. Han har gennem en lang karriere på legendariske restauranter som Formel B, Søllerød Kro, NOMA og Dragsholm Slot skabt sin helt egen stil, og han lader i dag sine gastronomiske visioner komme til udtryk på MOTA med udgangspunkt i Odsherreds frugtbare muld og i Isefjordens klare vand.

Claus har tabt sit hjerte til Odsherreds lokale råvarer og små producenter, og når MOTA gæster det smukke japanske Tårn, vil han kreere nogle af hans signaturretter, der er inspireret af naturen i Odsherred.

Menuen serveres til både frokost & aften og indebærer 12 serveringer

Drikkevarer kan tilkøbes på dagen. 

Menu
Kold grøntsagssuppe
Pandekage med dansk tang
Friteret gigas østers
Fulskage med Nordisk Tempeh, sauce med røget porretoppe
Garnfanget pighvar & sauce på 7 urter
Glaseret Havkat gran-emultion
Grillede hvide asparges fra Søren Wiuff med vilde urter
Julsø Maestro med saltet honning og boghvedekerner
Skovmærke iscreme med hummer chokoladesauce
Fåremælk is med agurk, selleri og vandmynte
”Et stykke” af MOTA
Surt slik