HTH Livekøkken med Sherry og Flamenco

Tag med til musikalsk sherrysmagning

20. maj 2023

Kl: 18:00

Orangeriet

Oplev de mytiske sherryvine fra den sydspanske by Jerez de la Frontera. Hedvinen fra Sydspanien har i nogle år været lidt i glemmebogen, men det er en skam - sherry kan nemlig byde på et ocean af smagsoplevelser!

Dette er dog ikke en traditionel vinsmagning men mere en sanselig vinoplevelse. I Andalusien siger man, at man kan smage på musikken og lytte til vinen. Du vil her opleve en sanselig vinsmagning, hvor vin, musik og dans smelter sammen.

Kok og skuespiller Thorbjørn Carl Hjalager, der kender de kulinariske spanske hemmeligheder, fører os gennem sherryens smagsunivers - fra den knastørre Fino til den søde PX. Under smagningen vil sanger Rasmus Dissing samt guitaristerne Nikolaj Rosengreen og Lasse Grøftehauge danne lydtapet, mens flamencodanser Kirstine Hastrup sætter stemningen.

Rasmus Dissing - søn af Povl Dissing - bærer en stor arv fra sin far med rod i den danske sangskat. Ved at lade den danske sang møde flamencoen finder han, med stor respekt for begge traditioner, sine egne horisonter og sætter med nye fortolkninger sit eget personlige præg på kendte danske sange.

Tag med på en magisk sherryrejse der vækker alle sanser.