HTH Livekøkken med Contempehrary

Oplev Nordisk Tempeh fra Odsherred

13. maj 2023

Kl: 18:00

Orangeriet

Kom og smag et fantastisk grønt alternativ til kød når Contempehrary inviterer på en sensorisk rejse, hvor ældgamle indonesiske fermenteringsmetoder møder vores skønne nordiske råvarer.

Bag Contempehrary står Sabine og Tobias, der opdagede den lækre indonesiske tempeh, da de boede på Bali. Tempeh er et planteprodukt, som traditionelt fremstilles af fermenterede sojabønner. Da parret vendte hjem til Danmark, tog de opskriften på tempeh med sig, men udskiftede sojabønner med traditionelle danske afgrøder som hestebønner, ærter og korn.

Med base i Odsherred har de udviklet et fantastisk plantebaseret og bæredygtigt produkt lavet på lokale og økologiske råvarer. Det både mætter og nærer, kan anvendes på utallige måder og byder på en mangfoldighed af smagsoplevelser.

I Livekøkkenet vil de tilberede spændende smagsprøver og give inspiration til, hvordan du nemt kan lave lækker, plantebaseret mad, der smager vidunderligt.